Vizit karte, ID kartice i članske karte

VAŠA VIZITKARTA PREDSTAVLJA VAS, VAŠ BREND I AMBICIJU

Lepa i kvalitetno odštampana vizit karta ostavlja utisak na klijenta i na neki način sugeriše kakav će vaš odnos biti prema poslu koji sklopite sa njime.

Postoje više vrsta i načina kako da se predstavite vizit kartom. Naša firma može da vam pruži široki niz izrade, da vam ponudimo i sugerišemo ono što je trenutno u trendu, kako bi se istakli i impresionirali profesionalnim dizajnom, izgledom i izradom vizit karte.
  • 1. Materijali, dimenzije i forme za izradu VIZIT KARTI ili POSETNICA
  • 2. Specijalni efekti za postizanje LUKSUZNOG IZGLEDA VIZITKARTE - parcijalni UV lak i UV lak sa pregom
  • 3. Specijalni efekti za postizanje LUKSUZNOG IZGLEDA VIZIT KARTE - zlatotisak, srebrotisak i kombinacija sa pregom

Materijal za zlatotisak tehniku pored zlatne i srebrne podrazumeva upotrebu širokog spektra boja i dezena folija. U izradi koristimo i takozvanu hologramsku foliju za zaštitu ili upečatljiv izgled.

Uzorci-zlatotisak-folija

Dimenzije vizitkarti mogu biti: standardne 90mm x 50mm, takozvane evropske 85mm x 55mm (opcija sa zaobljenim ivicama), zatim na preklop sa gornje strane, sa leve strane i na tri dela.

skica-za-stranicu-Vizit-karte-ili-podsetnice-i-ID-kartice
Materijali koje najčešće koristimo su papiri gramature 300g-350g, specijalni dekorativni papiri i trenutno popularni Natural touch u širokom spektru boja i tekstura. Ako želite, vizitkarte se mogu plastificirati, time se zaštićuje papir i produžava njihov vek korišćenja. Plastifikacija može biti sjajna, mat ili mat pliš.
Uzorci-specijalnih-papira2
Mi vladamo tehnikom ofset i digitalne štampe koja se kombinuje sa tehnikom parcijalnog UV laka i time postižemo upečatljiv vizuelni efekat. Da bi se postigao još snažniji utisak, deo na vizitkarti koji se UV lakira, reljefno se ispupči – preguje i na taj način dobijamo 3D efekat.
Structura-concept-UV-lak-i-mat-zlatotisak
Parcijalni UV lak na specijalnom papiru sa kombinacijom mat zlatotiska
vizit-karta-Sv-Serafim-UV-lak-ipreg
Parcijalni UV lak sa kombinacijom 3D efekta (preg)
Andjelic-uzorak-UV-lak-i-preg
Parcijalni UV lak na specijalnom papiru sa kombinacijom 3D efekta
Zlatotisak tehnika je tehnika koja se koristi kako bi naglasili da se Vaša firma bavi nečim posebnim i ekskluzivnim. Uz ovu tehniku koristimo najkvalitetnije specijalne dekorativne papire u širokom spektru boja i tekstura.
vizit-karta-Dearte-zlatotisak-sa-pregom
Zlatotisak tehnika na spec. papiru sa kombinacijom 3D ispupčenja
021-kartica-sa-zlatotiskom-pravougaonik
Zlatotisak tehnika
Orto4U-zlatotisak-+-3d-efekat
Zlatotisak tehnika + 3D efekat (preg ili blindruk)

Za postizanje još upečatljivijeg efekta kombinujemo tehniku zlatotiska i 3D ispupčenja. Zlatotisak tehnika podrazumeva korištenje i drugih boja osim zlatne i srebrne, u galeriji možete videti neke od primera, a za paletu boja nas možete kontaktirati putem mejla i mi ćemo vam je sa zadovoljstvom poslati.

Dizajn i grafičku pripremu možete uraditi u našem dizajn studiju ili nam poslati vašu. Ukoliko želite sami da napravite pripremu za štampu vizitkarti, kontaktirajte nas putem mejla i zatražite šablon za pripremu (obavezno naglasite pod kojim rednim brojem od 1. do 6. iz gore datog primera) i mi ćemo vam poslati željenu instrukciju, odnosno šablon.

NAŠA KREATIVNA REŠENJA