Memorandumi, koverte, pozivnice i vaučeri

IZRADA MEMORANDUMA, KOVERTI, POZIVNICA I VAUČERA​

Kada objedinite dobrim dizajnom memorandum i koverte, odaje se utisak poslovanja na visokom nivou

*Ukoliko se memorandumi i koverte kvalitetno odštampaju na specijalnom papiru, a logo zlatotisak tehnikom, izazvaćete oduševljenje kod svojih poslovnik partnera.

*Ukoliko organizujete proslavu ili obeležavate neki specijalan događaj, obavezno pozivnicu uklopite u već postojeći dizajn koverte, tako ćete biti prepoznatljivi i originalni.

*Vaučeri su veoma bitan deo poslovanja pojedinih kompanija i kada ih pravite koristite iste materijale, tehnike i dizajn koji koristite na kovertama, time ćete postati upečatljivi, a ujedno ćete se izdvojiti iz mnogobrojne konkurencije.

  • 1. Materijali i način štampe MEMORANDUMA I KOVERATA
  • 2. Materijali i forme i spec. efekti za postizanje LUKSUZNOG IZGLEDA POZIVNICA-parcijalni UV lak, zlatotisak i 3D efekat (preg)
  • 3. VAUČERI - vrste papira, tehnika štampe i doradnih procesa

Materijali koje koristimo za izradu memoranduma su papiri gramature 90g i specijalni dekorativni papiri u širokom spektru boja i tekstura.

Ukoliko želite, na memorandumu se može odštampati logo u zlatotisak tehnici  što će definitivno dati elegantniji i upečatljiviji izgled, a u kombinaciji sa specijalnim papirom imate dobitnu kombinaciju.

Koverte mogu biti raznih dimenzija, sa ili bez prozora, a najčešće se koriste takozvane ameriken 205mm x 105mm.

Po zahtevu klijenta pravimo i koverte nestandardnih dimenzija, od materijala širokog spektra boja i tekstura. Takođe uz zlatotisak tehniku u kombinaciji sa standardnim ili kovertama od specijalnog papira dobija se upečatljiv izgled.
Za izradu pozivnice neophodno je odabrati lep, odnosno upečatljiv papir, tada štampa može da bude i jednostavna, a da se jednako postigne odličan efekat. Ukoliko želite luksuzan izgled pozivnice savetujemo da koristite kombinaciju specijalnih papira, koje možete izabrati kod nas u našem dizajn studiju i tehniku zlatotiska, parcijalnog UV laka i prega. Time postižete atraktivan izgled i sugerišete zvanicama da će Vaš događaj biti svečan i na visokom nivou.

Nestandardne dimenzije i forme pozivnicama daju unikatan izgled, kod nas one mogu biti izrezane u željenom obliku.

Pozivnice za svadbe radimo na visokokvalitetnim sedefastim, reljefnim i drugim specijalnim papirima.

Želite da svoje poslovanje ispromovišete putem vaučera? Onda neka to bude na najbolji mogući način. Odabirom kvalitetne vrste papira i načina štampe uz jedinstven i upečatljiv dizajn, povežite izgled vaučera sa vrstom vaše delatnosti. Obavezno napravite takvu formu da klijentu, kada iskoristi vaučer, ostane deo na kome će biti vaši podaci.

U našoj štampariji je moguće izraditi vaučere jednostavnih oblika, a i oblika po Vašoj želji. Da bi postigli upečatljiv izgled koristite naše tehnike zlatotiska, parcijalnog UV laka i prega (blindruka)

Vaucer-sa-perforacijom-i-zastitnim-hologramom
Vaucer-sa-perforacijom

U mogućnosti smo da vam perforišemo i numerišemo vaučere zbog vaše lakše evidencije, a radi nemogućnosti
zloupotrebe vaučera postoji vrsta
štampe spec. sigurnosnih elemenata, nalik hologramu.

Dizajn i grafičku pripremu možete uraditi u našem dizajn studiju ili nam poslati vašu. Ukoliko želite da štampate u našoj štampariji, a sami napravite pripremu za štampu, bilo da je u pitanju memorandum, koverat, pozivnica ili vaučer, obavezno nas kontaktirajte putem mejla i zatražite šablon za pripremu i mi ćemo vam poslati željenu instrukciju.

NAŠA KREATIVNA REŠENJA