Reklamni blokovi

REKLAMNI BLOKOVI, NOTESI I ROKOVNICI

Odličan poklon za vaše klijente. Svakodnevnom upotrebom pred sobom će imati vašu reklamnu poruku

*Zato obratite pažnju da reklamni blok, pored lepog izgleda ima i upotrebnu namenu, da bude izrađen od kvalitetnog materijala, da bude zgodan za pisanje i eventualno da sadrži kalendar ili još neke korisne stvari za vašu struku.

*Reklamni blok, notes ili rokovnik je veoma praktičan kao poklon na kongresima, predavanjima i edukativnim okupljanjima, pored mogućnosti da učesnici nešto zapišu, imaće lep poklon sa vašom reklamom i podsetnik na održano predavanje pri daljem korištenju istog.

  • 1. Materijali i način izrade REKLAMNIH BLOKOVA I NOTESA
  • 2. Vrste poveza REKLAMNIH BLOKOVA, NOTESA I ROKOVNIKA
  • 3. Specijalni efekti za postizanje LUKSUZNOG IZGLEDA REKLAMNOG BLOKA, NOTESA I ROKOVNIKA

Specifični oblici isecanja

Reklamne blokove i notese izrađujemo u raznim dimenzijama:

A6 (10x15cm), A5 (15x21cm, A4 (21x30cm), B6 (12x17cm), B5 (17x25cm) i B4 (25x35cm)

Po zahtevu klijenta pravimo reklamne blokove i notese nestandardnih dimenzija, oni mogu biti četvrtastog oblika sa zaobljenim ivicama. 

U mogućnosti smo da za vas isečemo pecifičan oblik na koricama reklamnog bloka ili notesa koji će mu dati upečatljiv izgled.

Maneks detalj isecanja-min

Isecanje u obliku vašeg logotipa

Reklamni blokovi, notesi i rokovnici mogu biti povezani plastificiranom žičanom spiralom, tehnikom lajmovanja (lepljenjem) i broširani povez. Korice rokovnika pravimo od lepenke presvučene širokim izborom specijalnih papira ili unapred odštampanim papirom po vašem dizajnu i sa vašim logotipom.

tab2-1

Korice rokovnika presvučene personalizovanim dizajnom klijenta

Preporučujemo da se korice reklamnog bloka, notesa i rokovnika plastificiraju, jer njome ćete oplemeniti njihov izgled i produžiti vek trajanja.

Plastifikacija može biti sjajna, mat ili mat pliš.

Korice rokovnika pravimo i od juvidura koji može biti mat providan ili u boji.

Promist blok sa juvidur koricama-min

Korica od providnog juvidura

Želite da ostavite utisak i ostanete zapamćeni kod vaših klijenata?
Idealan način je da im poklonite vaš reklamni blok ili rokovnik.

*Za specifičnost vašeg reklamnog bloka možemo vam odštampati par listova na kojima se nalaze stikeri, po vašoj želji, obliku i dizajnu.
Jedan tabak može sadržati različite oblike i zglede stikera.

tab3-1
Reklamni blok sa stikerima

*Ukoliko želite luksuzan izgled reklamnog bloka, notesa ili rokovnika savetujemo da koristite kombinaciju specijalnih papira, koje možete izabrati kod nas u našem dizajn studiju, a na koricama možemo odštampati tehniku zlatotiska, parcijalnog UV laka i prega ili blindruka (3D efekat). U toj kombinaciji vaš reklamni blok, notes ili rokovnik podižete na viši nivo kvaliteta, i tako postižete atraktivan i upečatljiv izgled.

zlatotisak Radio 021-min
Uzorci zlatotisak folija
Spektar zlatotisak boja
Dizajn i grafičku pripremu možete uraditi u našem dizajn studiju. Ukoliko želite da štampate u našoj štampariji, a sami napravite pripremu za štampu, bilo da je u pitanju reklamni blok, notes ili rokovnik, obavezno nas kontaktirajte putem mejla i zatražite šablon za pripremu, a mi ćemo vam poslati željenu instrukciju.

NAŠA KREATIVNA REŠENJA