REKLAMNE KESE

REKLAMNE KESE SA ŠTAMPOM

Neka vaša kesa bude *šetajuća reklama*

Papirne kese pored upotrebne vrednosti imaju i marketinški značaj. Čestom upotrebom vaša reklamna kesa postaje vidljiva većem broju ljudi, zato je važno da je napravite od kvalitetnog materijala i da na njoj bude zaštita – plastifikacija mat ili sjajna, kako bi mogli da je što duže koristite vi, vaši saradnici i klijenti i time se reklamiranje vašeg brenda produžava.
Za luksuzniji izgled vaših reklamnih kesa (ekskluzivne kese) primenićemo tehniku zlatotiska ili parcijalni UV lak.

  • 1. Formati reklamnih kesa
  • 2. Ekskluzivne reklamne kese, zlatotisak, srebrotisak i UV lak
  • 3. Vrsta papira i ručki reklamnih kesa, plastifikacija mat ili sjajna

Reklamne papirne kese pored upotrebne vrednosti imaju i marketinški značaj. Čestom upotrebom reklamna kesa postaje <<šetajuća reklama>>

Sa Vašom ili našom grafičkom pripremom ili dizajnom, odštampaćemo Vam visokokvalitetan proizvod koji će ostaviti snažan utisak na Vaše klijente.
Pravimo i veličine reklamnih kesa po zahtevu klijenta.

Primenom bilo koje od ove tri tehnike postiže se upečatljiv i ekskluzivan vizuelni efekat i reklamna kesa dobija jedinstven i specifičan izgled.

ZLATOTISAK tehnika

SREBROTISAK tehnika

UV LAK tehnika

Reklamne papirne kese sa pamučnom ručkom štampaju se ofset tehnikom na kvalitetnom 170g ili 200g papiru, a za posebne zahteve i na 300g papiru i specijalnom papiru iz palete širokog spektra.

Vaše reklamne kese će plastifikacijom (mat ili sjajnom) imati duži vek trajanja, a mi to možemo uraditi za vas na najkvalitetniji mogući način.
Za reklamne kese mogu se koristiti pamučne, sintetičke ili satenske ručke.
Širok spektar izbora boja omogući će Vam da ručku uskladite sa dizajnom, odnosno sa bojama na Vašoj reklamnoj kesi.

 

Dizajn i grafičku pripremu možete uraditi u našem grafičkom studiju ili nam doneti Vašu. Ukoliko donosite Vašu, neophodno je pre samog početka izrade dizajna kontaktirati štampariju kako bi Vam dali šablon po kom ćete uraditi pripremu.

NAŠA KREATIVNA REŠENJA