ŠTAMPA VELIKIH FORMATA

POTREBNA VAM JE ŠTAMPA VELIKIH FORMATA?

NAŠ TIM KREATIVNIH DIZAJNERA vam stoji na raspolaganju za sva idejna rešenja koja će ispuniti vaša očekivanja.

Digitalna štampa velikog formata je posaban vid digitalne štampe. Ona ima mogućnost visokog kvaliteta štampe na velikom izboru materijala.

MI IMAMO EKO SOLVENT MASINU ZA STAMPU SA VISOKOKVALITETNIM OTISKOM, ZA TAMNE ŠTAMPANE POVRSINE, A I ZA NEŽNE PRELAZE SVETLIH NIJANSI BOJA.

ZA ŠTA SE KORISTI ŠTAMPA VELIKIH FORMATA?

Namenjena je za uređenje izloga ili sajamskih štandova, a digitalna štampa velikog formata se posebno preporučuje za vizuelnu komunikaciju sa klijentima, te unutrašnje i spoljašnje obeležavanje poslovnih prostorija, kao i brendiranje.

Digitalna štampa velikih formata se najčešće koristi za brendiranje lokala, izloga, brendiranje zidova, za štampu fototapeta i slično.
Štampa velikih formata nalazi široku primenu i u projektovanju, multimediji, arhitekturi, građevinarstvu, elektrotehnici, kroz planove, mape, nacrte.

PRINCIP RADA ŠTAMPE VELIKIH FORMATA?

Štampa velikih formata se najčešće radi INKDŽET tehnikom i mnogo je ekonomičnija od drugih vrsta štampe. Takođe se štampa velikih formata najčešće radi iz rolne koja se u toku štampe odmotava i provlači kroz valjke štampača.

Digitalna štampa velikih formata ne poznaje ogranicenja po pitanju broja boja štampe, kvalitet i rok izarde nije uslovljen tiražom pa je moguce raditi i pojedinacnu štampu bez obzira na izbor materijala.
Štampa velikih formata omogućava da na efikasan način reklamirate svoj posao.
Povoljna cena, višegodišnje iskustvo u štampi i odgovorno poslovanje, odličan su razlog da se odlučite za nas.

ZAŠTO JE BITNO DA ŠTAMPA VELIKIH FORMATA BUDE KVALITETNA?

Naš štampač širokog formata proizvodi prilagođene postere i transparente u boji sa zadivljujućim kvalitetom.
U Profi Printu svaki projekat koji imamo u rukama ima jednu zajedničku stvar, visokokvalitetnu boju. Mi koristimo originalne boje belgijskog proizvođača, za razliku od mnogih naših kolega koji koriste refil boje koje se kupuju rinfuzno i sipaju se iz kanistera u improvizovane kertridže, samim tim se postiže niža cena, ali i znatno niži kvalitet otiska.

Pošto nam je stav ,od prvog dana našeg rada, da je kvalitet na prvom mestu, odlucili smo se za oreginalne boje koje daju izuzetan kvalitet, zato nam se klijenti koji prepoznaju i cene kvalitet ponovo vraćaju jer “naš svet se razvija oko boje”.
Svakog dana izrađujemo brzo i lako mnoge zahtevne poslove naših stalnih, a i novih klijenata.

Koji materijali se koriste za štampu velikog formata?

papir

Primena je raznovrsna: printovi za klik ramove koji se lako menjaju, posteri za light box-ove, zatvaranje izloga zbog revoniranja ili otvaranja novog lokala, informacije o popustima za vreme sniženja.

platno ili tekstil

Platna se štampaju na mašini velikog formata u punom koloru, gde se precizno šteluje količina boje, kontrasti i zasićenost određenih tonova.

foto tapet

Foto tapete se koriste u unutrašnjosti kuhinje, spavaće sobe, dečje sobe i bilo koje druge prostorije i mogu izbrisati granice ili udahnuti novi život nedovoljno korišćenom prostoru.

samolepljiva FOLIJA

Za spoljne i dugoročne instalacije, vinil je pravi izbor. Izuzetno jefleksibilan,Štampanje samolepljive folije je najčešći vid štampe velikog formata. Primena ove vrste štampe je neograničena.

CIRADA

Digitalna štampa na ceradnom platnu ima najveću primenu u outdoor reklamama velikog formata. Cena po kvadratu ove vrste štampe i reklamiranja je jako povoljna.

RUPIČASTA FOLIJA

Digitalna štampa na rupičastoj foliji ima široku primenu u brendiranju izloga i stakala u kancelarijama, kao i kod brendiranja vozila. Ova vrsta folije je svetlopropusna

Tražite pouzdanog partnera za VAŠ SLEDEĆI PROJEKAT?

SAVREMENA OPREMA

Sa našom najsavremenijom opremom i visoko kvalifikovanim timom, možete biti sigurni u postojanu boju od početka do kraja. Oživljavanje vaše priče kroz boju je ono što najbolje radimo.

VELIKO ISKUSTVO

Kroz svaku fazu procesa štampanja, od pripreme za štampu do završne obrade, naši visoko kvalifikovani tehničari drže oči čvrsto usredsređene na isporuku najkvalitetnijeg kvaliteta

SVE VRSTE ŠTAMPE

Pored velikih formata, štampamo i nalepnice za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Sve naše nalepnice su štampane jednostrane boje i samoljepljive. Spoljne nalepnice se štampaju na vodootpornom PVC-filmu od 90 μm. Spoljašnje nalepnice su trajno lepljive i otporne na UV i vremenske uslove

Rado ćemo vam dati najbolju ponudu.