FASCIKLE

DIZAJN I ŠTAMPA FASCIKLI​

Reprezentativni izgled, a ujedno i funkcionalne

Budite primećeni – Neka dizajn bude jednostavan, ali ipak moderan i upečatljiv. Stavite svoj logotip ili naziv firme na prednju stranu.
Fascikla treba da sadrži sve podatke o vašoj firmi, kontakte i društvene mreže kako bi vas klijenti lakše našli.

Štampa se sa spoljašnje strane (to je prednja i zadnja strana fascikle kada je zatvorena), a može da se iskoristi i unutrašnja strana ukoliko želite opširnije da prezentujete vašu firmu. Plastifikacijom se produžava trajnost fascikle i štiti se od habanja.
Fascikle izrađujemo od najkvalitetnijih materijala, a za luksuzniji izgled koristimo tehnike zlatotisak, srebrotisak, preg (blindruk) i UV lak.

  • 1. Materijal za izradu fascikli
  • 2. Oblik fascikle i varijante štanc forme
  • 3. Specijalni efekti za postizanje LUKSUZNOG IZGLEDA fascikle, UV lak, zlatotisak, srebrotisak, blindruk (preg)

Materijali koje najčešće koristimo su premazni papiri gramature 300g, hromo karton i specijalni dekorativni papiri u širokom spektru boja i tekstura.

Preporučujemo da se fascikle plastificiraju jer njome ćete oplemeniti izgled fascikle i produžiti vek trajanja. Plastifikacija može biti sjajna, mat ili mat pliš.

Posetite nas kako bismo Vam pokazali uzorke papira, a vi se lakše odlučili za materijal vaših fascikli, ili nas pozovite

Uzorci-specijalnih-papira2

Fascikle se specijalnim alatima seku po određenoj željenoj formi klijenta.

U našoj štampariji imamo više oblika štancni, odnosno alata koje možete da iskoristite za izradu vaših fascikli, a ukoliko imate neki poseban oblik koji biste želeli, potrebno je da se napravi alat, odnosno forma za isecanje.

Fascikle mogu biti sa jednim bigom-za manji broj listova ili sa dva biga-za veći broj listova koji se stavljaju u nju. Standardno imaju džep i klapnu sa desne strane.

Dizajn i grafičku pripremu možete uraditi u našem grafičkom studiju ili nam doneti Vašu. Ukoliko donosite Vašu, neophodno je pre samog početka izrade dizajna
kontaktirati štampariju kako bismo Vam dali šablon po kom ćete uraditi pripremu.

Izrađujemo veličine i oblike fascikli po šablonima koje ima štamparija, a pravimo fascikle i po obliku koji zahteva klijent.

Primenom bilo koje od ovih tehnika postiže se upečatljiv vizuelni efekat i Vaša fascikla dobija jedinstven, prepoznatljiv i luksuzan izgled.

Za postizanje maksimalno pečatljivog efekta kombinuje se tehnika zlatotisak + preg (blindruk) ili UV lak + preg (blindruk).

Radio-021-fascikla-detalj-zlatotisak
Zlatotisak tehnika
Energotehnika-JB-i-Maneks-detalj-UV-lak-i-preg
Tehnika parcijalni UV lak
Sveti-Serafim-detalj-UV-laka-na-fascikli
Kombinacija UV lak i preg (blindruk)
Uz ostali štampani materijal kao što su koverte, memorandumi, reklamni blokovi, fascikle će biti deo Vašeg vizuelnog identiteta, dopustite nam da Vam jedinstvenim dizajnom, odabirom materijala i vrstom štampe napravimo fascikle profesionalnog i originalnog izgleda u našem studiju za dizajn. Ulaganjem u opremu u mogućnosti smo da izradimo jednako kvalitetno fascikle malih i velikih tiraža.

NAŠA KREATIVNA REŠENJA