Kalendari stoni i zidni, planeri

MA KO JOŠ ŠTAMPA KALENDARE?

Pa Vi!
Vi budite ti čiji će kalendar, zajedno sa vašom reklamom, stajati kod klijenata čitave godine.

Mi možemo da vam ga kvalitetno odštampamo, tako da posle godinu dana izgledao kao da je skoro napravljen. Štampa kalendara koja odgovara imidžu vašeg poslovanja.

Uložite svoja sredstva da vaš kalendar bude estetski privlačan i funkcionalan, a za dizajn ne brinite, naš dizajnerski tim će vam napraviti par predloga i kombinacija izgleda kalendara, a vi ćete se opredeliti za ono što vam se najviše dopada…
  • 1. Materijali i način štampe STONIH KALENDARA
  • 2. Materijali i način štampe ZIDNIH KALENDARA
  • 3. Materijali i način izrade PLANERA

STONI KALENDAR – Podloga na stonom kalendaru obavezno treba da bude od kartona (minimalno 350g), a ako ste u mogućnosti od kaširane lepenke. Kod nas u štampariji možete videti mnoštvo uzoraka stonih kalendara i dobiti savet oko materijala i dimenzija koje su trenutno popularne i praktične.

*Ako pravite 12-o lisni, obratite pažnju oko odabira fotografija koje će predstavljati vašu firmu i delatnost kojom se bavite.
*Ukoliko ste se odlučili za jednostavniju valijantu, 12 listića u dve boje, onda izaberite neki od specijalnih papira u boji na kom može da se odštampa vaš logo i ostali bitan tekst.

Za ekskluzivniju varijantu, štampa u zlatotisak tehinci
Izrađujemo i kalendare nestandardnih dimenzija i formi

ZIDNI KALENDAR – mora da bude funkcionalan i dekorativan. Akcenat treba da bude na delatnosti kojom se bavite, ali na neki umetnički način, da privuče i zaintrigira posmatrača, da bude ukras ili estetski detalj na zidu.
Naš dizajnerski tim vam može pomoći u tome.
* Obično se prave:
dvanaestolisni (12 listova + predlist, sa kartonskom podlogom i spiralnim povezom)
trodelni, jedna slika iznad kalendarijuma (kartonska podloga, 12 listova gde je u sredini tekući mesec, iznad predhodni, a ispod sledeći)
kalendari nestandradnih dimenzija i formi (unikatan izgled, izrezan u željenom obliku)

* STONI PLANERI – U današnje vreme planer je neizostavan deo radnog stola u svakoj kancelariji. Ako želite da obradujete vaše klijent  poklonite im godišnji planer, to je sigurno nešto što će koristiti čitave godine i imati vas pred sobom svakodnevno 🙂 Postoje razne vrste planera, dobitna kombinacija je kada su stoni planer i kalendar objedinjeni u jedan proizvod.

Kod nas u štampariji možete videti neke forme planera koje smo do sada radili ili možete doći sa već definisanim konceptom izgleda, a mi ćemo ga dizajnerski uobličiti i …?

* ZIDNI PLANERI – često ih koriste kompanije koje imaju projekte na godišnjem nivou, jer se na jednom listu, obično veličine B1, nalaze svi meseci i dani u godini, tako da se može sagledati cela godina odjednom…

Na vreme započnite sa izradom vašeg kalendara, planera i ostalog promotivnog materijala, kako bi bez žurbe mogli da vam dizajniramo i odštampamo željene novogodišnje artikle.

Rezervišite svoje mesto u našem dizajnerskom studiju već početkom jeseni, nakon godišnjeg odmora, tada smo svi puni ideja i elana…

NAŠA KREATIVNA REŠENJA