jelovnici, podmetači za stolove i čaše, futrole za escajg

IZRADA JELOVNIKA, FUTROLA I PODMETAČA​

Bitan je sadržaj, ali i vizuelni momenat koji otvara apetit

Želite li da Vaši gosti u restoranu ili kafiću jedva čekaju jelo koje su poručili iz vašeg jelovnika ili menija?

Naši dizajneri će Vam obezbediti da uz vaše ili naše fotografije, sa veoma interesantnim tekstom privučete i zadržite klijente, da ih emocijom i vizuelnim efektom dobrog dizajna i celokupnim propratnim materijalom kao što su: jelovnik, podmetači za sto, podmetači za čaše i futrola za escajg, vežete za Vaš restoran ili kafić i ostanete u sećanju jer su u Vašem lokalu dobili i više od onog što su očekivali. (naravno za ukus će se pobrinuti Vaši profesionalni kuvari i stručno osoblje 🙂
  • 1. Materijali, dimenzije i forme za izradu jelovika, cenovnika ili menija
  • 2. Materijali, dimenzije i forme za izradu podmetača za stolove i čaše i futrole za escajg
  • 3. Specijalni efekti za postizanje luksuznog izgleda menija: UV lak, zlatotisak, blindruk (preg)

Materijali koje najčešće koristimo su papiri gramature 300g i specijalni dekorativni papiri u širokom spektru boja i tekstura.
Naš savet je da se korice i unutrašnji listovi obavezno plastificiraj jer se time zaštićuje papir i produžava vek korišćenja samog menija koji postaje otporan je na habanje. Plastifikacija može biti sjajna, mat ili mat pliš.

Dimenzije jelovnika su razne, klijent se odlučuje za veličinu i oblik u zavisnosti od tipa restorana, ili kafića i od toga koliko mesta ima na stolu.
Forma jelovnika može biti samo jedan laminiran list, jedan list koji se savija i višelisni meni povezan spiralom, klamovanjem ili povez na šrafove koji omogućava laku izmenu i dopunu listova ukoliko je potrebno da se nešto izmeni.
Ovom vrstom poveza ne morate ponovo štampati ceo jelovnik, već samo ono što se ažurira.

Uzorci-specijalnih-papira2
jelovnik-Restoran-i-Bar-Prica

Pozovite nas kako bismo zakazali sastanak i pokazali vam uzorke papira i uzorke gotovih menija, a vi se lakše odlučili za materijal i formu vašeg jelovnika ili menija.

Materijali koji se najčešće koriste za izradu podmetača za stolove i futrole za escajg su gramature 90g do 150g jer se te dve stavke koriste jednokratno i  potrebno je da su što povoljnije, ukoliko želite da se izdvojite posebnim izgledom za izradu se mogu koristiti i specijalni dekorativni papiri u širokom spektru boja i tekstura.
Podmetači za stolove mogu se koristiti kao reklama za novo jelo u vašem restoranu, za razne akcijske ponude, kao mesto za zanimljiv sadržaj o vašem restoranu pa čak i kao tekući jelovnik ili meni.

Što se tiče podmetača za čaše oni se obično prave od lepenke koja je presvučena odštampanim i lastificiranim finim papirom.

Izrađujemo veličine i oblike futrola za escajg po šablonima koje ima štamparija, a pravimo ih i po obliku koji zahteva klijent.

Primenom bilo koje od ovih tehnika UV lak, zlatotisak, srebrotisak, blindruk (preg) ili njihovom kombinacijom postiže se upečatljiv vizuelni efekat i Vaš jelovnik ili meni dobija jedinstven,  repoznatljiv i luksuzan izgled.

Za postizanje jedinstvenog izgleda, a i u zaštitne svrhe kao dodatak korici dodajemo juvidur, to je peskirana plastika kroz koju se providi prednja strana menija.

Korice mogu biti čvrste, mekane, kaširane,  plastificirane, laminirane i presvučene odštampanim listom vašeg dizajna ili nekim materijalima kao što su simulacija kože, pliša…

La-Mer-zlatotisak-detalj
zlatotisak i srebrotisak tehnika
20161102_142642
parcijalni UV lak

Naša firma je u mogućnosti da Vam na jednom mestu obezbedi štampani HORECA program: jelovnik, cenovnik, meni, futrole za escajg, pakovanje za escajg, reklamni šatori za stolove i ostalo… Pozovite nas kako bismo zakazali sastanak i pokazali Vam uzorke papira i uzorke gotovih menija, a vi se lakše odlučili za materijal i formu vašeg jelovnika ili menija.

NAŠA KREATIVNA REŠENJA