ŠTAMPA MAJICA I TEKSTILA

stampa majica i tekstila
ZAŠTO DA POVERENJE PREPUSTITE PROFI PRINTU?

Ponosni smo na našu reklamnu i modnu štampu na tekstil, ali i na zahtevnije forme štampe.

Štampa majica i tekstila uvek zahteva visoku inovativnost i preciznost u radu, te korišćenje najnaprednijih tehnika za dobivanje specijalnih efekata.
Kada radimo ovu vrstu štampe, najvažniji su Vaši zahtevi kao našeg klijenta.

Ovo kažemo jer smatramo da svaka majica ili neki drugi odevni predmet koji štampamo zahteva najstrožiji kvalitet kontrole.

ŠTA DOBIJATE OVIM TEHNIKAMA ŠTAMPE?

Naše majice, ali i ostala štampa na tekstilu za koju smatramo da je vrhunskog kvaliteta i veoma inovativna, odavno je prepoznata na teritoriji cele Srbije, ali i na međunarodnom tržištu.

ŠTA JE SITO ŠTAMPA U ŠTAMPI TEKSTILA?

Sito štampa je najstarija tehnika štampe koja se koristi za štampe na razne materijale, među kojima je i štampa na tekstil.

Danas su u uporabi jednobojni ili višebojni strojevi za sitotisak. Sitotisak se može raditi na ravnim površinama, te raznim vrstama materijala. Općenito sitotisak ima široku primjenu, posebno kod gotovih reklamnih ili tiskanih proizvoda.

Sito štampa je nezamenjiva tehnika štampe na tekstilnim predmetima. Štampa može biti direktno na tekstil, ali i indirektno. Druga pomenuta vrsta štampe se radi na papir koji štampu pomoću visokih temperatura termo presa prenosi na tekstil. Ovisno o vrsti materijala na koji se tiska primjenjuje se i adekvatna vrsta boja.

Sito štampu odlikuje neverovatno dug vek trajanja u svim uslovima korišćenja. Kvalitetno odštampan tekst ima višegodišnju upotrebu bez oštećenja.

Cenu proizvoda odštampanog u sito štampi određuje: vrsta materijala, količina boja, pozicije štampe, količina, pakovanje i rok izrade.

ŠTA JE EKO-SOLVENT U ŠTAMPI TEKSTILA?

Transfer folije su ukrasne folije koje se koriste za štampu, a transfer na tekstil se vrši pomoću termo presa.

Odštampana površina je otporna na pranje i zbog toga savetujemo održavanje na nižim temperaturama (do 40°) pomoću tečnih deterdženata.

Sve što je potrebno za ovaj vid štampe su transfer papir, prah za fiksiranje aplikacije i termo presa.

Preporučljivi materijali , koje i PROFI PRINT najčešće koristi, na koje se radi prenos sa folije su pamuk ili maešavina pamuka.

ŠTA JE DIGITALNA ŠTAMPA U ŠTAMPI TEKSTILA?

Digitalna štampa na tekstil je vrsta štampe pomoću koje štampač direktno ispisuje po tkanini tj. boja iz štampača ulazi u sve pore tkanine. Ovom tehnikom, nemate osećaj da na sebi nosite “komad plastike”.

Ova tehnika direktne štampe na majicu tj. tekstil namenjena je za proizvodnju visoko kvalitetnog otiska. Štampa se uglavno vrši za manje količine. Za razliku od pripreme za štampu, kao što je slučaj sa sito štampom, kod digitalne štampe nema razlike u ceni zbog pripreme, ne postoje minimalne količine.

Veličina štampane površine ne prelazi 310 x 450 mm, bilo da se radi na tamnoj ili svetloj boji tkanine od pamuka i drugih materijala koji podnose termičku obradu.

Kako bi vaša majica sa našom štampom zadržala kvalitet i postojanost boje, prilikom pranja potrebno je voditi brigu o načinu održavanja. Uputstvo za održavanje uvek možete pronaći na unutrašnjosti majice ili tekstila na kojem smo odštampali vaš motiv.

MI VAS SLUŠAMO

VAŠI ZAHTEVI SU NAM JAKO VAŽNI

Cena štampe na tekstilu se određuje prema upitu, u zavisnosti od triraža, površine, tehnologije i tehnike štampe. Kod nas možete odštampati:

  • majice (okrugli i V izrez, dečije i Polo majice)
  • dukseve
  • zastave
  • jarbole
  • reklamne cegere
  • tašne
  • rančeve
  • sportske torbe
  • kecelje
  • i drugo

Rado ćemo vam dati najbolju ponudu.

Kontaktirajte nas

Pratite nas na Facebooku