IZRADA AMBALAŽE

 IZRADA AMBALAŽE

Izrada ambalaže je specifčan proces koji se prilgođava nameni i proizvodu. Ekipa Profi prnita je tu da vam pomogne u dizajniranju, konstruisanju, odabiru materijala i štampe najbolje ambalaže za vaš proizvod. Mi imamo čitav niz mogućnosti za oživljavanje vaše vizije.

Sa širokim opsegom mašina, strukturalnim i grafičkim dizajnom i mrežom partnera, možemo voditi računa o vašim potrebama za ambalažom od početka do kraja. Imamo niz mogućnosti i veliko iskustvo mogli da vaš proizvod bude neodoljiv za kupca.

ZAŠTO PROFI PRINT?

Inovativnost, kreativnost i kvalitet u izradi ambalaže naše su prdnosti koje garantuju uspeh za vaše ideje. Mi vodimo računa o razvoju vašeg proizvoda vodeći vas kroz svaki postupak. Kod nas ćete izraditi ambalažu od dizajniranja do oblika pakovanja koje odgovaraju potrebama potrošača.potrošača.

KAKVU IZRADU AMBALAŽE NUDIMO?

Vaše ideje realizujemo na brzo i efikasno, jer novi izazovi su naša strast. Uspešno dizajniramo proizvode široke potrošnje za kozmetičku, negu, prehrambenu i ODEVNU industriju za domaće i međunarodne klijente.
Naš cilj je da osmislimo ambalažu koja svoju poruku prenosi sama, čak i bez eksternog marketinga. Imamo znanje i stručnost da vam pomognemo u tome kako da savršeno predstavite svoje proizvode.

U PROFI PRINTU ćete pronaći vrhunski dizajn ambalaže koji donosi poslovne rezultate. Bez obzira da li prodajete napitak, hranu ili fizički proizvod, ambalaža treba da privuče pažnju kada neko gleda proizvod u prodavnici i mora ponuditi nešto jedinstveno da se svidi kupcima. Izrada i dizajn ambalaže je umetnost i praktičnost na jednom mestu.

ZAŠTO JE VAŽNO DA IZRADA AMBALAŽE BUDE KVALITETNA?

Preduzećima svih veličina potreban je kvalitetan dizajn i izrada ambalaže, jer on značajno utiče na kupce i pomaže da se istaknete od konkurencije. Dobar oblik i dizajn ambalaže bi trebao biti deo vašeg brenda i marketinške strategije.

Ambalaža proizvoda koji privlači pažnju proširuje i poboljšava identitet vašeg brenda i pomaže vam da efikasnije sprovedete strategiju reklamiranja. To je tačno čak i ako vaše preduzeće nema maloprodajnu lokaciju i prodaje samo putem interneta.

Pravi dizajn i kvalitetno izrađena ambalaža može pomoći vašoj kompaniji da efikasnije plasira svoje proizvode potrošačima (a takođe može smanjiti troškove transporta korišćenjem odgovarajućeg materijala i dimenzija!)

PROFI PRINT = Kvalitetna izrada ambalaže i vrhunski dizajn po pravoj ceni!

Tražite jedinstven dizajn za VAŠU AMBALAŽU?

Praćenjem tehnologije i ulaganjem u opremu, u mogućnosti smo da za vas
izradimo kvalitetnu, unikatnu ambalažu malih količina, a i većih tiraža,
kao i izradu probnih uzoraka.

PAPIRNA I KARTONSKA AMBALAŽA

Ima najveću primenu u pakovanjima jer imaju dobra mehanička svojstva, može se poboljšati plastifikacijom, kaširati raznim materijalima, koji pored zaštite mogu da doprinesu odličnom dizajnu.

PAPIRNE I MUFLONSKE PVC ETIKETE

Materijali koji se koriste za izradu etiketa: papirni i PVC muflon. Etiketa svojom originalnošću izdvaja Vaš proizvod od drugih iz iste kategorije. Da Vaš brend bude prepoznatljiv obratite se našim dizajnerima.